TE KOOP

Vismarkt 21 Tessenderlo
Tessenderlo CUBIQ
Eksel Olivia
Heusden-Eversel De Cabien
 
 
 

Algemeen

Van ontwerp tot realisatie

Heeft u nieuwbouwplannen of plannen voor het verbouwen van uw woning en u wilt dit zonder zorgen realiseren? Laat u dan begeleiden door PROGRESS Bouwbegeleiding. PROGRESS heeft voor elk project de kennis in eigen huis. Dat werkt snel en vertrouwd, de garantie voor een goed resultaat!

Unieke formule

PROGRESS blijft uw bouwproject begeleiden en is verantwoordelijk voor de planning en de kwaliteit van de uitvoering en de kostenbesparing. U heeft dus tijdens het gehele bouwproces vanaf de ontwerpfase tot de oplevering slechts te maken met 驮 gesprekspartner. Deze unieke formule, die resulteert in technische perfectie voor een gunstige prijs, wordt door steeds meer enthousiaste opdrachtgevers gewaardeerd.

Zorgeloos bouwen of verbouwen

PROGRESS is gestart nadat duidelijk werd dat een groot aantal particulieren en bedrijven een ervaren begeleider tijdens hun verbouwing of bouw zochten. Een bedrijf dat verstand van zaken heeft, de gewenste kwaliteit en het beschikbare budget bewaakt.

PROGRESS is zo een organisatie en let daarbij in het bijzonder op de prijs- en kwaliteitsverhouding. Een goede prijs en de beste kwaliteit en dit binnen de afgesproken termijn.